Αρχική
Εταιρεία Συλλογή Καλλιτέχνες FAQ Kορνίζες Επικοινωνία Έξοδος
 

Η Εταιρία

Η AstArti Gallery σας παρουσιάζει την μεγαλύτερη και ποιο πλούσια συλλογή χαρακτικών έργων τέχνης στην Ελλάδα. Τα έργα που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την παρουσίαση είναι μέρος της συλλογής μας.
Η Ast Arti SA από την ίδρυσή της το 1992 συμπλήρωσε 12 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας χωρίς να λείπουν τα μεγάλα εμπόδια και οι δυσκολίες από τον δρόμο της. Σήμερα με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον συνεχίζει να προσφέρει με ιδιαίτερη αφοσίωση και ενθουσιασμό τις ξεχωριστές υπηρεσίες της σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο της τέχνης, τα εικαστικά και ιδιαίτερα στη χαρακτική που πρέπει να προβληθεί και να υποστηριχθεί από τους φορείς της Πολιτείας και του Πολιτισμού. Η χαρακτική δεν αρκεί να διδάσκεται στη Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και οι καλλιτέχνες που την υπηρετούν να δυσκολεύονται να την ασκήσουν λόγω των πολλών προϋποθέσεων και απαιτήσεων (τεχνικών, οικονομικών, προβολής και διάδοσης). Η υπόθεση μίας τέτοιας σπουδαίας τέχνης δεν πρέπει να αφεθεί σε μία πρωτοπόρα ελίτ που μαζί με τους καλλιτέχνες επιφορτίζεται όλο το βάρος της διατήρησης, της ανάπτυξης και της διάδοσης της όσο κέφι και αγάπη και αν διαθέτουν δεν είναι αρκετά. Η συμμετοχή της Πολιτείας και των χορηγών είναι απαραίτητη.
Η χαρακτική, μια σπουδαία και άριστη τέχνη των εικαστικών, μπορεί να πλησιάσει άμεσα και αποτελεσματικά το πιο πλατύ κοινό, να προσφέρει ποιότητα, παιδεία, μόρφωση, ψυχαγωγία, χαρά, απόλαυση και γνώση σε όλους μας, να μπει στη καθημερινή μας ζωή, να αλλάξει τους χώρους μας και τη διάθεση μας, να προσθέσει γούστο και ταυτότητα. Μία τέτοια σπουδαία υπόθεση και ένα πολιτιστικό κεφάλαιο μένουν αναξιοποίητα.
Η AstArti ευχαριστεί και χαιρετίζει τους συνεργάτες καλλιτέχνες για την ξεχωριστή και ιδιαίτερα σημαντική συμμετοχή τους σε αυτή την υπόθεση καθώς και τις χιλιάδες φίλους πελάτες της που με την αγάπη και συμμετοχή τους προσέφεραν στο έργο της και έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στη διαμόρφωση μιας νέας παράδοσης δημιουργικής και ελπιδοφόρας για την χαρακτική.

Λαμπίρης Παναγιώτης
Ιδρυτής της ASΤARTI S.A.


Powered by GlobalStar On-Line Services